petek, 31. oktober 2008

americans...

Danes gledam teve in v prvih petih minutah zagledam še en nesmisel, ki mi je dal malo misliti. Neee, ne gre za stupidne ameriške volitve, ampak za te zadeve, ki jih videvamo v filmih in resnično nimajo smisla. Jaaa, saj vem, da tudi to, da je bil Bush izvoljen za predsednika, nima nobenega smisla. To, da je bil pa ponovno izvoljen, pa še manj. Ampak...
Kot npr...zakaj v ameriških filmih ogrnejo deke oz. odeje okoli ljudi, ki so jih ravnokar potegnili iz vode? Mislim, ljudje so mokri. Ena suha dekica čez mokra oblačila jih ne bo ogrela. Naj se slečejo in preoblečejo, potem pa jim navesite cunje gor. In zakaj dobijo dekice tudi tisti, ki so jih ravnokar potegnili iz požara? A jim ni nič vroče?
Zakaj so Američani v hišah vedno obuti v športne copate? Ali so res taki pujsi, da v čevljih hodijo spat? Ali se jim samo dejansko da preobut in si zavezat čevlje, namesto, da bi si nataknili copate?
Zakaj se ne poslovijo, ko končajo pogovor po telefonu? Kako naj človek na drugi strani ve, kdaj je sogovornik povedal vse, kar ima za povedat? Če pa kar prekine. Kaj pa če bi še kdo želel kaj pripomnit?
O tem, da se glavne junakinje filmov zbujajo popolnoma naličene, ne bom zgubljala besed. Zanima pa me, zakaj je vedno po tem, ko ugasnejo luč, v prostoru svetleje?
Saj veste, par se odpravlja spat, dasta si lupčka in ugasneta lučki na omaricah. Po vseh pravilih bi morala bit tema v prostoru, mar ne? No, ni - ponavadi je še svetleje. Zakaj potem sploh ugašata luč?
No, še nekaj jih je, ampak se mi zdajle ne da. Čakajo me še tri grozljivke na teveju pa en z grozo nabit nočni sprehod s psi.
Lepo noč čarovnic :D

1 komentar:

breakyaface1864 pravi ...

Zelo lep stil pisanja imaš :)
Z grozo nabit nočni sprehod psi...Kako da ne, manjši je pravzaprav pooseblenje zla :D